Solliciteer nu: editie 10 van Talent in Huis!

NIEUW: EDITIE 10!

Op dit moment hebben we twee lopende edities van Talent in Huis, met in totaal 22 trainees bij 16 woningcorporaties én brancheorganisatie Aedes. De 10e editie van Talent in Huis komt er ondertussen óók aan. De eerste werkdag van dit 10e programma is maandag 8 januari 2018. Uiterlijk 3 november hoor je van ons of je bent uitgenodigd op de eerste selectiedag op 7 november (speeddates). Daarna laten we je weten of je welkom bent op de tweede selectiedag 14 november (selectiegesprekken en presentaties). Heb je interesse in Talent in Huis? Solliciteer dan nu en uiterlijk 2 november voor 16:00 uur naar een traineeplek! Klik op de button ‘solliciteren’ en je kunt jouw brief en cv uploaden.

Wil jij je graag ontwikkelen tot een jonge leider voor waardegedreven, ondernemende, publieke organisaties? Gaat je hart sneller kloppen van vraagstukken op het gebied van wonen en (samen)leven? Denk dan eens aan woningcorporaties! Daar werken mensen elke dag aan heel diverse vraagstukken: van vastgoed, financiën en de beschikbaarheid van woningen in Nederland, tot duurzaamheid, zorg, participatie en andere uitdagende thema’s.

Start je carrière met traineeship Talent in Huis!

Verschillende woningcorporaties stellen traineeplaatsen beschikbaar. Stuk voor stuk aantrekkelijke werkgevers, op zoek naar jouw talent. In anderhalf jaar doe je uiteenlopende werkervaring op bij drie van deze corporaties, en volg je een uitgebreid trainingsprogramma, op zowel inhoudelijk als persoonlijk vlak.

Competenties
De ene corporatie is de andere niet. Daarom werven we breed, op zoek naar mensen met verschillende expertises en achtergronden. Heb jij een afgeronde HBO of WO-opleiding in bijvoorbeeld bedrijfskunde, sociale geografie/planologie, bestuur en beleid, sociologie en organisaties, economie of rechten? Of een andere opleiding, waarvan jij kunt toelichten dat deze voor corporaties relevant is? We zoeken en selecteren vooral mensen met passie, energie en de wens om bij te dragen. Belangrijk is ook dat je over een grote mate van zelfreflectie beschikt.

Arbeidsvoorwaarden

  • Je hebt een contract van 36 uur per week
  • Je volgt in 1,5 jaar tijd +/- 52 dagdelen training/intervisie/coaching
  • De trainingsdagen vinden plaats tijdens werktijd
  • Je contract (3 keer een half jaar in dienst bij de corporaties) valt onder de CAO Woondiensten
  • Je valt onder salarisschaal G, instapsalaris schoolverlater en nieuwe instroom (+/- €2.500 euro p.m.)
  • Je bent, net als je collega’s, medewerker op een afdeling. Geen stagiair!
  • Je werkt elk half jaar aan één of meerdere opdrachten – waarvan hieronder een voorbeeld uit eerdere edities:

Opdrachtomschrijvingen trainees Talent in Huis

De volgende corporaties doen mee aan editie 10:

WoningcorporatiePlaatsAantal traineeplekken
De KeyAmsterdam/Zandvoort1
Kennemer WonenAlkmaar1
Portaalo.a. Utrecht2
ParteonWormerveer1
RochdaleAmsterdam2
StadgenootAmsterdam1
WoonwaardAlkmaar1
De Alliantieo.a. Amsterdam2
Mozaïek WonenGouda1
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Terug naar overzicht
©2016 Talent in huis   |   Disclaimer   |   Sitemap   |   Website: Webton.nl