Stuur een appje

Talent in Huis Alumni programma

Goed nieuws! Vanaf het najaar van 2023 kun je als oud-trainee deelnemen aan speciaal voor alumni  ontworpen trainingsdagen of minitrajecten. We bieden vier trainingen aan waar je je binnenkort via deze pagina voor kunt inschrijven.  Wil je nu al graag laten weten dat je interesse hebt in een van de trainingen? Of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op of plan een afspraak!

Neem contact op Plan een afspraak

 

Wat er nú speelt….

  • 4 dagen van 9.30 tot 17.00 uur in Utrecht
  • 8 tot 12 deelnemers

Als vanouds met een vaste groep (oud-)trainees neem je deel aan vier op maat gemaakte trainingsdagen. Centraal staan de ontwikkelthema’s en vragen die op dat moment spelen bij jou en/of de andere deelnemers. Leren met en van elkaar, een veilige en fijne groep om te verdiepen en verbinden, tijd om even stil te staan bij wat er écht speelt, en handvatten aangereikt krijgen om daarna een volgende stap te kunnen zetten

Creatief leiderschap en creatief klimaat

  • 3 dagen van 9.30 uur tot 17.00 uur in Utrecht
  • 8 tot 12 deelnemers

In dit traject leer je hoe je op de werkvloer een klimaat creëert waar vernieuwing en innovatie een vanzelfsprekende plek hebben en waar mensen met energie en gemotiveerd het beste uit zichzelf en elkaar halen. Na afloop heb je veel concrete tools en ideeën gekregen om je (persoonlijk) leiderschap een flinke dosis creativiteit mee te geven. Hiermee ben je in staat anderen te stimuleren tot meer creatief gedrag en het behalen van betekenisvolle resultaten.

“Find your blizz” en maak jouw Reis van de Held (outdoor)

  • 3-daagse in een natuurgebied in Nederland
  • 6 – 10 deelnemers

Het leven biedt je steeds kansen en uitdagingen. Jij maakt de keuzes, ontwikkelt je verder, werkt en leeft. Logisch dat er een moment komt waarop je merkt dat je (weer) op een kruispunt staat, of dat er een gevoel sluimert waar je wat mee moet. Dat je je afvraagt, op een ander niveau, wat je wilt en kunt, waar je staat en waar je naar toe gaat. Met alle uitdagingen, drempels, sprongen en kansen die daarbij horen. Ga op reis, letterlijk, in eigen land. Drie dagen op pad. Met een reisgezelschap met soortgelijke vragen en behoeften, professionele begeleiding, en maak je eigen reisplan.

So you wanna be a manager?!

  • 2 dagen van 9.30 tot 17.00 uur, Utrecht
  • 8 – 12 deelnemers

Je zei ‘ja’ tegen die aantrekkelijke leidinggevende functie en in de praktijk blijkt het best pittig. Leiding geven doe je niet zo maar even. Mensen motiveren, aansturen, begeleiden, loslaten, coachen….. wanneer en hoe? In deze effectieve twee dagen leer je de basis van leiding geven, pas je dit toe in de training én in je eigen praktijk. We geven specifiek aandacht aan leiding geven in verandering.

 

Hey, heb je nog vragen?

Maryam Elenby geeft je graag persoonlijk antwoord. Stuur een appje, bel of e-mail en zij helpt je verder.