Editie 11 komt eraan!

…en er zijn nog maar een paar plekken vrij!

Terwijl editie 9 en editie 10 vol op stoom zijn, is de voorbereiding voor de 11e editie van Talent in Huis weer van start gegaan. In januari 2019 kunnen we weer maximaal twaalf corporaties begeleiden om een ‘creatieve toekomstmaker’ aan de slag te laten gaan. Een aanstormend talent, dat straks de functie van strateeg of leidinggevende vervult, of een functietitel heeft die nu nog niet bestaat. 9 corporaties en de branchevereniging doen mee en hebben reeds aangegeven zo’n talent wel in huis te willen. Er zijn nog een paar plekken vrij om als corporatie mee te doen en op deze manier aankomend toptalent binnen te halen. Tot 31 oktober kunnen hoogopgeleide starters solliciteren via www.talentinhuis.nl. We bouwden de afgelopen jaren aan een stevig netwerk van studieverenigingen, ‘career offices’ en andere plekken waar de juiste kandidaten voor corporaties te vinden zijn. Op 13 en 20 november vinden in nauwe samenwerking met deelnemende corporaties de selectiedagen plaats. De trainees starten op 14 januari 2019.

OOK IETS VOOR JOUW CORPORATIE?

Ook de wens om meer jonge hoogopgeleide mensen in jouw organisatie te hebben? Overweegt jouw corporatie deelname aan Talent in Huis 11? Nieuwsgierig naar het programma? Laat het ons weten, dan praten we je graag bij over het proces en geven je antwoorden op de vragen die je hebt.
Wil je contact? Bel of mail Annechien Marijnissen, programmamanager (a.marijnissen@plateau-net.nl, 06 22907114) of Peter de Jong (p.dejong@plateau-net.nl, 06 11730504).

Terug naar overzicht
©2016 Talent in huis   |   Disclaimer   |   Privacybeleid Plateau BV   |   Sitemap   |   Website: Webton.nl