Solliciteer nu voor editie 11

Heb jij Talent in Huis? Solliciteer dan nu tot uiterlijk 31 oktober naar een plaats in het Traineeprogramma Woningcorporaties!

Werken aan jezelf om samen van betekenis te zijn! Wil jij een zinvolle baan in het sociaal domein? Gaat je hart sneller kloppen van maatschappelijke of technische vraagstukken op het gebied van huisvesting, wonen en (samen)leven? Bij woningcorporaties werken mensen elke dag aan heel diverse vraagstukken: van vastgoed, financiën, digitalisering en de beschikbaarheid van woningen in Nederland, tot duurzaamheid, zorg, leefbaarheid en andere uitdagende thema’s.

Start je carrière met traineeship Talent in Huis!

Verschillende woningcorporaties stellen traineeplaatsen beschikbaar. Stuk voor stuk aantrekkelijke werkgevers, op zoek naar jouw talent. Talent in Huis is een professioneel traineeprogramma dat al 10 jaar bestaat. In anderhalf jaar doe je uiteenlopende werkervaring op bij drie van deze corporaties en volg je een uitgebreid trainingsprogramma, op zowel inhoudelijk als persoonlijk vlak. Je krijgt in meer dan 50 dagdelen training de gereedschappen aangereikt om je in sneltreinvaart te ontwikkelen naar waar jouw toekomst ligt. Denk aan een rol als strateeg, adviseur, projectleider, programmamanager, beleidsmedewerker of toekomstig leidinggevende.

De ene corporatie is de andere niet. Daarom werven we breed, op zoek naar mensen met verschillende expertises en achtergronden. Trainees die niet schrikken van complexiteit, die verschillende blikvelden graag onderzoeken en in staat zijn te verbinden. Jonge mensen met het vermogen tot zelfreflectie, analytisch vaardig, die een eigen visie kunnen formuleren, communicatief sterk zijn en daadkracht tonen. We zoeken creatieve toekomstmakers die de veranderende wereld mee willen helpen vorm geven!

Heb jij een afgeronde HBO of WO-opleiding in bijvoorbeeld bedrijfskunde, sociale geografie/planologie, bestuur en beleid, sociologie, communicatie, economie, ICT/informatica, financiën? Of een andere opleiding, waarvan jij kunt toelichten dat deze voor corporaties relevant is? En heb je maximaal twee jaar werkervaring? Wil jij jezelf verder ontwikkelen in een gecombineerd traject van werk, opleiding en training, en persoonlijk leiderschap? Solliciteer dan nu naar een traineeplek in Talent in Huis!

NIEUW: EDITIE 11!

Op dit moment hebben we twee lopende edities van Talent in Huis, met in totaal 23 trainees bij 18 woningcorporaties én brancheorganisatie Aedes. De 11e editie van Talent in Huis komt er nu aan. De eerste werkdag van dit 11e programma is maandag 14 januari 2019. De selectiedagen vinden plaats op 13 en 20 november 2018. Heb je interesse in Talent in Huis? Kijk dan snel op de sollicitatiepagina van deze website!

 

Terug naar overzicht
©2016 Talent in huis   |   Disclaimer   |   Privacybeleid Plateau BV   |   Sitemap   |   Website: Webton.nl