Solliciteren? September en oktober 2018!

Op dit moment lopen er twee edities van Talent in Huis. Voor de eerstvolgende editie 11 kun je nu solliciteren. Stuur je brief en cv uiterlijk 31 oktober op via deze pagina. Je hoort voor 7 november of je uitgenodigd bent voor de eerste selectiedag op 13 november (speeddates).
Na deze eerste selectiedag laten we je weten of je welkom bent op de tweede selectiedag op 20 november (selectiegesprekken en presentaties).
Ben je één van deze dagen verhinderd, dan is deelname aan de selectieprocedure helaas niet mogelijk.
Let op: Medio december vinden de intakes plaats en begin januari de eerste trainingsdagen. De eerste werkdag is op 14 januari 2019.

 

Programma
Op de andere pagina’s op deze website lees je hoe het programma er uit ziet en wat je kunt verwachten tijdens anderhalf jaar Talent in Huis.

Welke corporaties doen er mee?
In elke editie doen andere corporaties mee. Soms doen ze al jarenlang mee aan Talent in Huis, soms zijn ze nieuw. Aan deze elfde editie doen in ieder geval de volgende corporaties mee:

CorporatiePlaatsAantal traineeplekken
GroenWestWoerden1
MitrosUtrecht1
IntermarisHoorn1
de AlliantieAmsterdam o.a.2
AedesDen Haag1
RochdaleAmsterdam1
Woonzorg NederlandAmstelveen1
WaardwonenHuissen1
Habion (Vastgoed Zorgsector)Utrecht1
VBA (VvE Beheer Amsterdam)Amsterdam1

 

We kunnen op voorhand niet zeggen hoe de indeling zal zijn en bij welke drie organisaties je aan de slag gaat. Het kan zijn dat het ene half jaar jouw reistijd vanaf je huisadres korter/langer is dan het andere half jaar. Misschien kies je er zelfs wel voor, als je verder weg woont, om voor (een deel van) het programma (tijdelijk) te verhuizen. We vragen je bewust te zijn van de eventuele reistijd die jouw deelname aan Talent in Huis kan gaan betekenen.

Competenties
De ene corporatie is de andere niet. Daarom werven we breed, op zoek naar mensen met verschillende expertises en achtergronden. Trainees die niet schrikken van complexiteit, die verschillende blikvelden graag onderzoeken en in staat zijn te verbinden. Jonge mensen met het vermogen tot zelfreflectie, analytisch vaardig, die een eigen visie kunnen formuleren, communicatief sterk zijn en daadkracht tonen. We zoeken creatieve toekomstmakers die de veranderende wereld mee willen helpen vorm geven!

Heb jij een afgeronde HBO of WO-opleiding in bijvoorbeeld bedrijfskunde, sociale geografie/planologie, bestuur en beleid, sociologie, communicatie, economie, ICT/informatica, financiën, assetmanagement, vastgoed, duurzaamheid (sustainability)? Of een andere opleiding, waarvan jij kunt toelichten dat deze voor corporaties relevant is? En wil jij jezelf verder ontwikkelen in een gecombineerd traject van werk, opleiding en training, en persoonlijk leiderschap? Wil jij een betekenisvolle baan in het sociaal domein? Solliciteer dan nu naar een traineeplek in Talent in Huis!

Arbeidsvoorwaarden
We krijgen regelmatig vragen van sollicitanten over de arbeidsvoorwaarden bij deelname aan Talent in Huis. Daarom hebben we ze hier voor je opgesomd:

  • Je hebt 3x (bij 3 corporaties/brancheorganisatie) een half jaar een contract van 36 uur per week
  • Je volgt in 1,5 jaar tijd +/- 52 dagdelen training/werksessie/coaching
  • De trainingsdagen vinden plaats tijdens werktijd
  • Je valt in een salarisschaal met instapsalaris voor schoolverlater en nieuwe instroom (ca. €2.576 euro p.m)
  • Je bent, net als je collega’s, medewerker op een afdeling. Geen stagiair!

Je werkt elk half jaar aan één of meerdere opdrachten, waarvan hier wat voorbeelden uit eerdere edities:

Opdrachtomschrijvingen trainees Talent in Huis

Hartelijke groeten van het team achter Talent in Huis,

Peter de Jong
Annechien Marijnissen
Elzemieke Gielen
Femke Bertens
Marc Geerts
Edith Hoksbergen

 

 

©2016 Talent in huis   |   Disclaimer   |   Privacybeleid Plateau BV   |   Sitemap   |   Website: Webton.nl