Solliciteren? September en oktober 2020

Helaas kun je niet meer solliciteren voor een plek in Talent in Huis 12. Maar houd deze website in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte blijven van de start van een nieuwe editie in september/oktober 2020.

Voor degenen die gesolliciteerd hebben voor Talent in Huis 12: uiterlijk 5 november hoor je of je uitgenodigd bent voor de eerste selectiedag op 12 november. Na deze eerste selectiedag laten we je weten of je welkom bent op de tweede selectiedag op 19 november.

Let op: Ben je één van deze dagen verhinderd, dan is deelname aan de selectieprocedure helaas niet mogelijk.

Programma
Op de andere pagina’s op deze website lees je hoe het programma er uit ziet en wat je kunt verwachten tijdens anderhalf jaar Talent in Huis.

Welke corporaties doen er mee?
In elke editie doen andere corporaties mee. Soms doen ze al jarenlang mee aan Talent in Huis, soms zijn ze nieuw. Aan deze twaalfde editie doen in ieder geval de volgende corporaties mee:

CorporatiePlaatsAantal traineeplekken
Mozaiek WonenGouda1
Gooi en OmstrekenHilversum1
AedesDen Haag1
WoonwaardAlkmaar1
Eigen HaardAmsterdam2
IntermarisHoorn1
StadgenootAmsterdam1
PortaalUtrecht2
ParteonWormerveer1
Kleurrijk WonenTiel1
WooncompagnieHoorn2
VestiaRotterdam2
Woonkracht 10Zwijndrecht1
GroenwestWoerden1
Elan WonenHaarlem1
RochdaleAmsterdam1
MitrosUtrecht1

 

We kunnen op voorhand niet zeggen hoe de indeling zal zijn en bij welke drie organisaties je aan de slag gaat. Het kan zijn dat het ene half jaar jouw reistijd vanaf je huisadres korter/langer is dan het andere half jaar. Misschien kies je er zelfs wel voor, als je verder weg woont, om voor (een deel van) het programma (tijdelijk) te verhuizen. We vragen je bewust te zijn van de eventuele reistijd die jouw deelname aan Talent in Huis kan gaan betekenen.

Hartelijke groeten van het team achter Talent in Huis,

Peter de Jong
Femke Bertens
Marc Geerts
Edith Hoksbergen

 

 

©2016 Talent in huis   |   Disclaimer   |   Privacybeleid Plateau BV   |   Klachtenregeling Plateau   |   Algemene voorwaarden Plateau   |   Sitemap   |   Website: Webton.nl