Trainees

Wie zijn de huidige trainees in Talent in Huis?
Wat doen voormalig Talent in Huis-trainees inmiddels?
En hoe kan ik zelf trainee worden?

Trainee worden?
De ene corporatie is de andere niet. Daarom werven we breed, op zoek naar mensen met verschillende expertises en achtergronden. Trainees die niet schrikken van complexiteit, die verschillende blikvelden graag onderzoeken en in staat zijn te verbinden. Jonge mensen met het vermogen tot zelfreflectie, analytisch vaardig, die een eigen visie kunnen formuleren, communicatief sterk zijn en daadkracht tonen. We zoeken creatieve toekomstmakers die de veranderende wereld mee willen helpen vorm geven!

Heb jij een afgeronde HBO of WO-opleiding in bijvoorbeeld bedrijfskunde, sociale geografie/planologie, bestuur en beleid, sociologie, communicatie, economie, ICT/informatica, financiën, assetmanagement, vastgoed of duurzaamheid? Of een andere relevante opleiding? Heb je maximaal 2 jaar werkervaring? En wil jij jezelf verder ontwikkelen in een gecombineerd traject van werk, opleiding en training, en persoonlijk leiderschap? Maak samen met generatiegenoten impact in Talent in Huis!
Houd deze site in de gaten voor de start van een nieuwe editie Talent in Huis of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Arbeidsvoorwaarden
We krijgen regelmatig vragen van sollicitanten over de arbeidsvoorwaarden bij deelname aan Talent in Huis. Daarom hebben we ze hier voor je opgesomd:

  • Je hebt 3x (bij 3 corporaties/brancheorganisatie) een half jaar een contract van 36 uur per week
  • Je volgt in 1,5 jaar tijd +/- 52 dagdelen training/werksessie/coaching
  • De trainingsdagen vinden plaats tijdens werktijd
  • Je verdient een prima startersalaris op basis van de CAO Woondiensten, schaal G (ca. € 2.700 euro p.m)
  • Je bent, net als je collega’s, medewerker op een afdeling. Geen stagiair!

Je werkt elk half jaar aan één of meerdere opdrachten, waarvan hier wat voorbeelden uit eerdere edities:

Opdrachtomschrijvingen trainees Talent in Huis

Huidige trainees
Talent in huis 12 startte in januari 2020 en eindigt in juli 2021. Deze editie telt 21 trainees verdeeld over twee groepen. Zij zijn werkzaam bij 16 verschillende corporaties en Aedes (de brancheorganisatie) die één of meer traineeplekken beschikbaar stelden.

Editie 11 van Talent in Huis telt 10 trainees. In juli 2020 ronden zij het traineeship af. Zij werken bij 9 verschillende corporaties en Aedes.

Oud-trainees
Na 10 edities Talent in Huis telt Nederland inmiddels 99 voormalig Talent in Huis-trainees. Het grote merendeel (>75%) van deze groep ging na Talent in Huis bij een woningcorporatie aan de slag. Dat gebeurde niet via een baangarantie, want die is er niet. In het laatste halve jaar van het programma kunnen corporaties trainees benaderen om na afloop van het programma bij hen te komen werken. Tot nu toe vonden vele oud-trainees op deze manier een prachtige vervolgbaan bij een woningcorporatie. Andere mooie plekken waar trainees zijn gaan werken zijn o.a. Ministerie van BZK en diverse zorginstellingen.

 

©2016 Talent in huis   |   Disclaimer   |   Privacybeleid Plateau BV   |   Klachtenregeling Plateau   |   Algemene voorwaarden Plateau   |   Sitemap   |   Website: Webton.nl