Trainees Talent in Huis 11 bekend!

Na een stevige selectieprocedure van twee dagen met pitches, speeddates en presentaties, en een geweldige bijdrage van de deelnemende corporaties/brancheorganisatie mogen elf toppers zich trainee noemen. Maandagochtend 26 november was het tijd om dat te vieren. En tekenden Dieuwertje, Daan, Merel, Marloes, Joost, Sjoukje, Sira, Jerney, Ilse, Leanne en Kevin hun contract!

Koffie, thee, taart en het Plateau-kantoor. Het decor voor de kennismaking tussen de trainees van de nieuwste editie van Talent in Huis. De energie spatte er meteen vanaf. Al tijdens de inloop zagen we dat het met de sociale skills van deze talenten wel goed zit. Snel gingen ze in gesprek, benieuwd naar het verhaal van de mede-trainees, naar de invulling van het traineeprogramma en bij welke corporatie iedereen aan de slag gaat.

Het Talent in Huis-team van Plateau zag bij deze jonge mensen enorme gretigheid. Samen willen ze aan de slag. Met hun eigen ontwikkeling én bij de corporaties. Onderwerpen die al bij deze eerste ontmoeting de revue passeerden: niet denken vanuit het systeem, maar vanuit de mens. Hoe goed de Nederlandse volkshuisvesting is geregeld in vergelijking met het buitenland. En een ontwikkelvraag: hoe breng ik mijn verbeterideeën een organisatie in?

En nu gaat het voor deze groep écht beginnen. In december zijn er individuele gesprekken over het Profile Dynamics profiel en in januari volgt de eerste Tweedaagse training. Plus: de eerste werkdag op 14 januari.

Wij zijn ervan overtuigd dat WaardWonen, De Alliantie, Mitros, Habion, Intermaris, Woonzorg, VBA, Rochdale, GroenWest en Aedes een prachtige groep jonge mensen verwelkomen. Wij zijn ervan overtuigd dat WaardWonen, De Alliantie, Mitros, Habion, Intermaris, Woonzorg, VBA,
Rochdale, GroenWest en Aedes een prachtige groep jonge mensen verwelkomen. Met energie, frisheid en de wil om hun waarde en kwaliteiten bij te dragen. Wij kijken er naar uit om met hen aan de slag te gaan!

Terug naar overzicht
©2016 Talent in huis   |   Disclaimer   |   Privacybeleid Plateau BV   |   Klachtenregeling Plateau   |   Algemene voorwaarden Plateau   |   Sitemap   |   Website: Webton.nl