Zo word jij trainee in Talent in Huis 12!

Yes, editie 12 komt er aan! Meer corporaties dan ooit tevoren tonen lef en bieden jou de mogelijkheid om een vliegende start te maken in een sector met impact. Zij zijn op zoek naar creatieve toekomstmakers. Draag jij straks bij aan de toekomst van sociaal wonen in Nederland?

Er zijn in deze editie traineeplekken bij woningcorporaties in o.a. Hoorn, Rotterdam, Utrecht, Tiel, Hilversum, Amsterdam én bij branchevereniging Aedes in Den Haag beschikbaar. En bij drie daarvan ga jij in anderhalf jaar tijd aan de slag.

Als trainee heb je een betekenisvolle baan, leer je meerdere organisaties kennen en verdien je een volwaardig starterssalaris. En dat is niet alles. Samen met je mede-trainees volg je een intensief trainingsprogramma. Met aandacht voor onder andere leiderschap, creativiteit, innovatie, samenwerking en werken met impact. Zo maak jij een bliksemstart in je persoonlijke en professionele ontwikkeling!

Klinkt goed toch? Zo kan ook jij trainee worden:

  1. Volg de LinkedIN-pagina van Talent in Huis en schrijf je hiernaast in voor de nieuwsbrief, zodat je op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen. Lees de ervaringsverhalen van de huidige trainees en weet als eerste wanneer je kunt solliciteren!
  2. Rond je scriptie deze zomer af. Wij zijn er voor HBO en WO-afgestudeerden met max. 2 jaar werkervaring.
  3. Update je cv, breng onder woorden waarom jij in de corporatiesector wilt werken en waarom je solliciteert voor dit traineeprogramma. Stuur je brief in en bereid je voor op de selectiedagen in november!
Terug naar overzicht
©2016 Talent in huis   |   Disclaimer   |   Privacybeleid Plateau BV   |   Klachtenregeling Plateau   |   Algemene voorwaarden Plateau   |   Sitemap   |   Website: Webton.nl