Stuur een appje

“Werken bij Talent in Huis is geweldig. Je krijgt veel vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen.”

Maryam Elenby

Oud-collega Maryam

Ik werk bij Talent in Huis, een commercieel bureau waar ondernemen, creativiteit en vooral de ontwikkeling van mensen centraal staat. Zowel extern als intern. We ontwikkelen landelijke en regionale traineeprogramma’s voor starters op de arbeidsmarkt en zijn experts in creatief leiderschap, organisatie en teamontwikkeling. Hierin spreekt mij heel erg aan dat we werken met partijen in de Publieke sector. Onze opdrachtgevers staan vaak voor verschillende maatschappelijke opgaven en wij zorgen vanuit onze expertise voor talentontwikkeling, organisatie-en teamontwikkeling en coaching ervoor dat mensen steviger (zowel persoonlijk als professioneel) in hun schoenen staan en daarmee écht het verschil kunnen maken voor zichzelf en voor anderen in hun werk en privé.

Werken bij Talent in Huis is geweldig. Je krijgt veel vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen.  De energie in het team en in alles wat we bedenken, produceren en realiseren, is naar voren gericht. In het team geloven je collega’s en je leidinggevenden in jouw potentie en wat je komt brengen. Dat is een super fijne werkomgeving voor als je een goed idee hebt dat je verder wil brengen. Wil je een podcast starten? Dat kan! En je wordt ook uitgedaagd om een plan te maken waaruit blijkt wat deze podcast gaat brengen. Het is immers een onderneming. Waar jij onderdeel van mag zijn!

Een ander voordeel van het werken in een onderneming is dat we flexibel omgaan met onze werkuren en vakanties. Omdat we het hele jaar hard werken, worden we aangemoedigd om 3 weken op vakantie te gaan tijdens de zomermaanden en als je 3 weken gaat, krijg je 1 week gratis! Bovendien zijn we tussen Kerst en Oud & Nieuw vrij zonder dat dat vrije dagen kost. Daar staat tegenover dat je soms ook weleens om 07.30u op de stoep staat om vervolgens na een lange dag om 19.00u te vertrekken. It’s all about balance!

Er is veel oog voor jou als persoon, met jouw (ontwikkel) behoeften en uitdagingen. Je volgt namelijk een aantal standaard cursussen die je helpen in je werk en je krijgt de mogelijkheid om zelf een cursus, opleiding of coach in te huren. Samen met je leidinggevenden bepaal je jouw carrièrepad, zij moedigen je aan en geloven dat het waard is om te investeren in jouw ontwikkeling. Dat wat ze extern doen, doen ze ook intern. Dat is een belofte die ze waar maken en waar je als werknemer enorm van profiteert. Jouw leidinggevenden zijn seniors uit het vak, zij begeleiden je en zorgen ervoor dat jouw ontwikkeling in een stroomversnelling komt. Hierdoor leer je meer en dit brengt enorm veel energie!

Ik werk samen met een team van 6 creatieve en hardwerkende collega’s. Allemaal mensen die energie krijgen van het ontwikkelen van mensen en dat ook belangrijk vinden voor zichzelf. Van en met hen leer je intensief samenwerken, hoe het voelt om een gezamenlijk doel te hebben én wat de kracht is van hele korte lijnen. Je ervaart binnen no time hoe het voelt om als team te ’performen’ en hoe snel je op elkaars kwaliteiten en talenten kan vertrouwen.

Iedereen in het team heeft een ‘’hoofdrol’’, je bent trainer, programmamanager en/of programmamedewerker. Daarnaast levert iedereen een bijdrage aan het bedrijf door andere rollen te vervullen. We hebben geen HR-afdeling, salarisadministratie of speciaal Marketing team. We doen alles zelf. Dat maakt het werken en leren bij Talent in Huis zó tof. Je doet en leert veel in een korte tijd.

Mijn hoofdrol is dat ik Programmamanager ben van verschillende traineeprogramma’s en edities. Wanneer we de intentie uitspreken om een nieuwe programma of editie te starten, dan zorg ik ervoor dat alle belangrijke betrokkenen aan tafel zitten. Ik stem het concrete voorstel af voor het programma, zorg dat we een plan hebben om opdrachtgevers aan ons te binden, ben verantwoordelijk voor de projectplanning, formuleer een campagneplan voor het aantrekken van starters en voer ook alles uit, samen met mijn team. We ontwikkelen on-en offline content, investeren in onze branding, ontwerpen campagnes, acquireren zowel koud als warm en bedenken content passend bij onze doelgroepen. Na de campagnefase zorg ik samen met het team ervoor dat onze programma’s starten en dat elk programmaonderdeel wordt uitgevoerd. Elk programma onderdeel voelt als een kleine productie. We zorgen voor de productie en uitvoering van themadagen met experts en interessante gastsprekers, we ontwerpen zelf de dagen van persoonlijke ontwikkeling en geven training, dat doe ik af en toe zelf ook weleens. Daarnaast begeleiden we de trainees in het programma, hebben we contact met hun opdrachtgevers en zorgen we dat het programma gestructureerd en volgens planning loopt. Tot slot verzorgen mijn team en ik alle communicatie in en rondom de programma’s. Hier zit veel tijd en energie in. We communiceren namelijk dagelijks met trainees, leidinggevenden, en mentoren.

Naast programmamanager ben ik ook verantwoordelijk voor een onderdeel in het bedrijf, namelijk de Content en Marketing van Talent in Huis (en Plateau). Ik zorg voor een contentstrategie die past bij onze organisatiedoelstellingen, ik maak een planning én voer dit vervolgens ook uit met mijn collega’s. Het toffe hieraan is dat je iets van A tot Z uitvoert. Dat wat je samen bedenkt, werk je ook uit. Hierdoor zie je direct het effect van onze ideeën en plannen, dat geeft echt een fijn gevoel en draagt heel erg bij aan het gevoel van gezamenlijke successen behalen! Tot slot ben ik ook verantwoordelijk voor beide websites, ik zorg dat nieuws, programma info, inschrijvingen en trajecten worden vertaald naar processen in onze website en dat de website up to date blijft!

Een greep uit het dagelijkse werk

Vandaag zet ik samen met mijn team een projectplanning op voor een nieuw traineeprogramma, coach ik een trainee en richt ik de website in, zodat er een landingsplek is voor geïnteresseerden voor de Inhousedag die we binnenkort organiseren. Morgen ga ik op acquisitiepad met een collega en bezoek ik verschillende directeuren en HR-managers om het te hebben over het aanbod van onze traineeprogramma’s. In de middag bereid ik een training voor en zoek ik in ons netwerk naar een interessante gastspreker die trainees meer kan vertellen over digitalisering in de Publieke sector. Als programma- en contentmanager bij Talent in Huis ben ik een duizendpoot, draag ik verschillende petten en vind ik het geweldig om van het ene in het andere project te stappen.

Over Talent in Huis

Bij Talent in Huis geloven we in het potentieel van jong talent. Wij zijn een toonaangevend trainings- en ontwikkelingsbedrijf dat zich richt op het begeleiden van jonge professionals in hun carrière. Onze traineeprogramma’s bieden een unieke combinatie van training, coaching en praktijkervaring, waardoor onze deelnemers zich kunnen ontwikkelen tot de leiders van morgen. Met een team van enthousiaste en ervaren professionals werken we aan het vormgeven van de carrières van jonge talenten en het bieden van waardevolle kansen binnen verschillende sectoren.

Interesse in onze vacature Programmamanager?

Reageer vóór 15 augustus door je cv en motivatie te sturen naar info@talentinhuis.nl, t.a.v. Peter de Jong. Vragen? Bel Peter op 06-11730504, Nynke op 06-15321006 of mail naar p.dejong@talentinhuis.nl.

Stuur jouw CV en motivatie Bekijk vacature Programmamanager

We komen graag met je in contact

Voor werkgevers

Peter de Jong

Programmamanager & trainer

p.dejong@talentinhuis.nl
06-11730504

Voor starters

Heleen Backer-van Beusekom

Programmamedewerker

h.vanbeusekom@talentinhuis.nl
06-15220311

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van onze programma’s, events en nieuws? Schrijf je dan snel in en ontvang onze Talent in Huis – nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.