Stuur een appje

Hét instituut voor trainees en werkgevers die voor beweging willen zorgen.

Wij geloven dat de jonge generatie het in zich heeft om het verschil te maken. Voor zichzelf en voor anderen. Ze zijn de sleutelpersonen van de toekomst. Het is onze missie om hun potentieel vrij te maken. Wij helpen iemands levenspad te versnellen zodat hij, zij of die verder komt. Wij geloven dat als je weet wie je bent en wat je wilt, je effectiever bent in het bereiken van je ambities en het realiseren van je dromen. En hierdoor meer impact maakt. Impact op anderen, in een organisatie en in de samenleving. Dat gunnen wij trainees en werkgevers.

Spreekt dit je aan en wil je onderdeel worden van Team Talent in Huis? Druk op de knop hieronder en lees meer over de vacature van programmamanager.

Vacature bij Talent in Huis

Creativiteit als voorwaarde om écht verder te komen

Talent in Huis staat voor beweging, ontwikkeling en creativiteit. Creativiteit is de rode draad in onze programma’s. Trainees zorgen voor beweging in de organisaties waar ze werken door creativiteit in te zetten. Want om écht iets anders te doen en te innoveren is creativiteit nodig. De juiste houding, tools, processen en een klimaat die creativiteit bevorderen, zijn belangrijk bij het vormgeven van de toekomst. Dit is wat Talent in Huis-trainees bij ons kunnen halen. Werkgevers leren we hoe je creatief leiderschap inzet om dat creatieve klimaat ook in hun organisatie te brengen. Zodat generaties verbinden, impact maken en sámen innoveren.

Talent in Huis is een instituut dat top-traineeprogramma’s ontwikkelt voor organisaties in verschillende sectoren. Een ‘Talentversneller’, dat zowel trainees als organisaties sterk maakt voor de toekomst.

  • Wij werven toptalenten en helpen jullie selecteren.
  • We ontwikkelen traineeprogramma’s en voeren ze ook uit.
  • Onze ervaren trainers verzorgen trainingen voor zowel trainees als werkgevers.
  • Expertise op specifieke thema’s halen we uit een netwerk van deskundigen dat we in de afgelopen 16 jaar opbouwden.

Het team van Talent in Huis

Al onze trainers zijn gecertificeerde Profile Dynamics® consultants, volgden de NLP basistraining en zijn gespecialiseerd in creatief denken & werken. Daarnaast heeft iedereen een achtergrond en specialisme. Wat ons bindt, is onze passie voor ons werk en geloof in mensen.

WEB_BW_Plateau_00391-1_290x380_acf_cropped-1 TalentInHuis_068©JurriaanHuting-scaled_290x380_acf_cropped Peter de Jongmanagertrainer
Wanneer ik echt gelukkig ben in mijn werk? Als ik zie dat trainees het lef hebben om nieuwe dingen te proberen en durven te vertrouwen op hun potentie. Je kunt zoveel meer dan je denkt. En als je dat durft te geloven, te doen en te blijven doen, gebeuren er mooie dingen. Voor jou en voor de club waar je werkt.
WEB_BW_PT_5132__290x380_acf_cropped-1 verloop-paars-groen-placeholder_290x380_acf_cropped Iris Meertensprogrammamanagertrainer
Het leukste aan mijn werk vind ik het contact met de trainees. Ik geloof dat als jij er voor kiest om in beweging te komen, dat je aan de start staat van je ontwikkeling. Trainees kiezen voor die beweging, voor zichzelf én voor organisaties. Het is ontzettend gaaf om onderdeel te mogen zijn van dat proces.
WEB1_BW_Nynke_5080__290x380_acf_cropped Nynke de Vriesprogrammamanager
Nadat ik zelf het traineeprogramma heb afgerond, leerde ik met een open blik en nieuwsgierigheid de corporatiewereld goed kennen. Deze kennis en ervaring zet ik nu in bij het ondersteunen en faciliteren van trainees. Ook buiten mijn werk bij Talent in Huis help ik graag mensen verder, zo draag ik ook m'n steentje bij aan de integratie van vluchtelingen.
WEB_BW_Plateau_00440_290x380_acf_cropped-1 verloop-paars-groen-placeholder_290x380_acf_cropped Heleen Backer – van Beusekomprogrammamedewerker
Ik ben blij dat ik bij Talent in Huis de handen uit de mouwen kan steken en hier op mijn manier kan bijdragen aan de persoonlijke groei van mensen en hun teams. Ik doe dat als programma ondersteuner, maar neem ook taken op me als officemanagement, communicatie en facilitaire ondersteuning bij trainingen. Een uitgebreid takenpakket dus, precies wat ik leuk vind!
WEB_BW_Plateau_00380_290x380_acf_cropped-1 HR_BW_5211-scaled_290x380_acf_cropped Titus Krijttrainercoach
Ik word blij van mensen die het niet maar een beetje proberen, maar het echt gaan doen. Mensen die eerlijk durven zijn, delen wat er van binnen speelt en de stap in de stretch zone wagen om te leren en te ontwikkelen. Als mensen dat durven, dan stap ik na een lange trainingsdag, of meerdaagse training met volle energie in de auto, heerlijk!
WEB_BW_Plateau_00195_290x380_acf_cropped-1 HR_BW_Plateau_00278_290x380_acf_cropped-1 Edith Hoksbergendirecteurtrainer
Aan de hand van een goed doordacht programma, werk ik op de dag zelf in het hier en nu met wat er gebeurt. Met diverse werk- en gespreksvormen, begeleid ik mensen om in beweging te komen, om uit hun comfortzone te stappen waar nodig of wenselijk, om zo het team of de organisatie verder te brengen.

Onze trainers

Wij werken met trainers uit het Talent in Huis-team en met vaste ‘partners in time’. Trainers die expert zijn op hun vakgebied, ervan genieten om te werken met jonge mensen en aansluiten bij de visie van Talent in Huis. Samen met hen zorgen we ervoor dat onze trainingen van topkwaliteit zijn en de thema’s aansnijden die er nu en in de toekomst toe doen. Waar het gaat over persoonlijk leiderschap, vaardigheden en kennis.

Facts Talent in Huis

200 trainees

volgden een traineeprogramma bij Talent in Huis.

16 jaar ervaring

in talentontwikkeling, trainen, coaching en werving & selectie.

93 organisaties

stelden tot nu toe ruim 180 traineeplekken beschikbaar.

Ruim 60 procent

werkt in de sector waar zij Talent in Huis waren. En zijn o.a. strategisch adviseur, (project) manager of directeur.

Ruim 80 procent

van de laatste Talent in Huis-trainees vond direct een baan.

De beste stap die jij nú kunt zetten!

Wij geloven in de potentie van de nieuwe generatie. En helpen je die potentie ten volle in te zetten. Op de werkvloer. In onze trainingen. Samen met je collega’s. Wil je meer weten over Talent in Huis? Neem contact op of plan een afspraak!

Neem contact op Plan een afspraak

We komen graag met je in contact

Voor werkgevers

Peter de Jong

Programmamanager & trainer

p.dejong@talentinhuis.nl
06-11730504

Voor starters

Heleen Backer-van Beusekom

Programmamedewerker

h.vanbeusekom@talentinhuis.nl
06-15220311

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van onze programma’s, events en nieuws? Schrijf je dan snel in en ontvang onze Talent in Huis – nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.