Stuur een appje

Zet de beste stap die jij nú kunt zetten!

Je eerste of tweede baan in een omgeving die jou helpt groeien. Persoonlijk, professioneel en als mens. Kom in beweging, maak impact door te bouwen aan jezelf en de wereld om je heen. Word trainee bij Talent in Huis!

Bekijk traineeprogramma’s

Hoe word ik Talent in Huis-trainee?

Op dit moment kun je via deze pagina solliciteren voor een wildcard traineeplek in het nationale traineeship bij woningcorporaties. Neem contact op voor meer informatie over onze (andere) traineeprogramma’s en sollicitatieperiodes. We maken graag kennis met je! Volg ons ook op Instagram en LinkedIn en meld je aan voor onze Nieuwsbrief als je op hoogte wil blijven van de nieuwste updates!

Aanmelden NieuwsbriefNeem contact op

Wat krijg je als trainee?

Kickstart van je carrière

Door te werken met verschillende werkgevers, volgen van trainingen en coaching versnel jij jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Een volwaardig salaris

Op basis van een 36-urige werkweek en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden.

Persoonlijke ontwikkeling, kennis en vaardigheden

Van inhoudelijke thema’s uit de sector, tot persoonlijk leiderschap, creatief werken en teamontwikkeling.

Werk met impact

Denk aan maatschappelijke thema's als duurzaamheid, vluchtelingenproblematiek, digitalisering en leefbaarheid.

Een groep mede-trainees

Met wie je samen ontwikkelt en een bijzondere band mee opbouwt.

Toegang tot een professioneel netwerk

Van de organisaties waar je werkt en het alumni netwerk met daarin meer dan 200 waardevolle contacten.

Wat is Talent in Huis?

Talent in Huis is hét instituut voor trainees die voor beweging gaan. In zichzelf en bij anderen. Wij ontwikkelen traineeprogramma’s voor jonge mensen die persoonlijk en professioneel willen groeien. Wij verbinden jou aan interessante werkgevers, begeleiden je bij jouw eerste stappen op de werkvloer en leren je hoe je snel tot resultaten komt. Dat niet alleen, we geven jouw ontwikkeling een boost. Samen met je mede-trainees doorloop je een bewezen trainingsprogramma. En ontdek je welke werkomgeving het beste in jou naar boven haalt. Bijna tweehonderd trainees gingen je voor. Zij vervullen nu mooie banen en geven de wereld van morgen vorm.

Wat brengt Talent in Huis jou?

De ideale kickstart van je carrière. Als Talent in Huis-trainee vervul jij je eerste of tweede baan bij één of meerdere interessante werkgevers. Je verdient dus ook een volwaardig salaris. En je investeert in jouw persoonlijke ontwikkeling. Je leert (o.a.) wie je bent, wat jou uniek maakt en hoe jij samen met andere generaties innoveert en impact maakt. Samen met je mede-trainees bouw je een netwerk voor je toekomst.

Welke opties biedt Talent in Huis jou?

Ieder jaar starten er meerdere traineeprogramma’s. Elk met een eigen invalshoek, in samenwerking met verschillende werkgevers en in diverse regio’s. Alle Talent in Huis-programma’s hebben één ding gemeen: het zijn bewezen succesvolle programma’s met veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Bekijk traineeprogramma’s

Zij investeren in jong talent

download (26)
stadgenoot
logo-rochdale
portaal
download (40)
logo-aedes
lescaut
download (25)
woonwaard
de-sleutels
download (27)
vivare
uwoon
eigen haard
wooncompagnie_logo_nieuw.jpg-960x520-a4119
alliantie
de key
parteon
triada
eigen haard
pre-wonen
mozaiek

De beste stap die jij nú kunt zetten!

Kom in beweging, groei en zet jouw volgende stap. Wij geloven in ieder zijn potentie en helpen je om jouw unieke kwaliteiten te ontwikkelen. Op de werkvloer. In onze trainingen. Met je mede-trainees én individueel.

Neem contact op Plan een afspraak

Veelgestelde vragen

Door de diversiteit aan werkgevers en opdrachten in onze programma’s is er geen specifieke opleiding nodig om te solliciteren. We zijn op zoek naar jonge mensen die snel leren en bereid zijn om in zichzelf te investeren. De afgelopen jaren zagen we veel verschillende studies voorbij komen, van Sociologie, Planologie, Bouwkunde, Sustainability en Vastgoed tot Rechten, Asian Studies, Facility Management, Finance, Economics en Future Planet studies. Het is bovendien geen vereiste om in het bezit te zijn van een Bachelor of Master. Wat we van je vragen is HBO/WO denkniveau.

Als trainee ben je in dienst bij de organisatie waar je werkt. Dit betekent dat je dus ook onder diens arbeidsvoorwaarden valt. De praktijk laat zien dat elke organisatie anders omgaat met reizen en flexibel werken. Over het algemeen zijn hier goede afspraken over te maken en is er vaak veel ruimte voor wat jij prettig vindt. 

We ontwikkelen en verzorgen tot nu toe traineeprogramma’s in de woningcorporatiesector. Als trainees val je daardoor onder de CAO Woondiensten. 
Je salaris is volgens dit CAO  €2933,- (Schaal G, Schoolverlater). Je werkt fulltime bij de organisatie waar je in dienst bent. Dat betekent dat je 36 uur per week werkt en geniet van 189,8 vakantie uren per jaar. 

Je volgt trainingen over persoonlijke ontwikkeling, kennistrainingen en vaardigheidstrainingen. Je leert wat jou drijft, wat jouw unieke kwaliteiten zijn, hoe je samenwerkt en effectief omgaat met je tijd. Tijdens de kennisdagen duik je in belangrijke thema’s van corporatieland. Denk aan woonruimteverdeling, vastgoed, duurzaamheid, ketensamenwerking en financiën. Je leert daarnaast ook concrete vaardigheden. Hoe formuleer je persoonlijke doelen? Hoe werk je projectmatig? En hoe breng je creatieve en nieuwe ideeën op de werkvloer? Je volgt dit programma met een groep trainees die ook willen groeien. Persoonlijk en professioneel.

Ja. Je hoeft dus geen uren in te halen of te compenseren. Je werkgever is hier van op de hoogte. 

WEB1_BW_Nynke_5080__290x380_acf_cropped

Hey, heb je nog vragen?

Nynke de Vries geeft je graag persoonlijk antwoord. Stuur een appje, bel of e-mail en zij helpt je verder.

Stuur een e-mail06-15321006

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van onze programma’s, events en nieuws. Schrijf je dan snel in en ontvang periodiek een bericht in mailbox.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.