Stuur een appje

”Tot slot zit ik een werkgroep dat graag van betekenis wil zijn voor de bewoners tijdens de stijgende energiekosten.”

Deborah Ciociola

Trainee - Talent van het Noorden

Deborah neemt deel aan de tweede lichting (2022-2023) van Talent van het Noorden. Dit interview is afgenomen toen Deborah trainee bij Dynhus was, inmiddels is ze trainee bij Domesta. 

Heb je wel eens afgevraagd wat een trainee zoal doet? Binnen het programma Talent van het Noorden werk ik bij drie verschillende woningcorporaties. Momenteel is dat Dynhus. Een kleine, gezellige Friese organisatie in Balk.

Hier houd ik mij bezig met verschillende opdrachten op de afdeling Vastgoed en Projecten. Zo ben ik bezig met een onderzoek naar de moderne installaties en technieken in woningen en de afstemming met de bewonersbeleving. Hoe gaan de bewoners eigenlijk om met een woning met infraroodpanelen, warmtepompen, vloerverwarming, WTW-systeem, zonnepanelen etc.? Waar lopen ze tegenaan?

Een andere onderzoeksopdracht betreft wat de praktische toepassingsmogelijkheden en implicaties van conceptueel bouwen zijn voor Dynhus. Is conceptueel bouwen een toekomstbestendige manier van bouwen voor Dynhus, binnen de wensportefeuille? Wat zijn de voor- en nadelen, hoe werk je hiermee en wat zijn de verschillende belangen van de stakeholders? Ik bekijk dit voor een casus in het werkgebied.

Daarnaast ben ik vanuit Dynhus aangehaakt bij een project dat Eigen Warmte Balk heet. Ik denk mee over de bewonerscommunicatie, want Dynhus heeft nogal wat woningen in Balk.

Tot slot zit ik een werkgroep dat graag van betekenis wil zijn voor de bewoners tijdens de stijgende energiekosten. Zo hebben we in januari een actie opgezet om alle bewoners een hart onder de riem te steken met een energietasje. Daarmee verhelpen we de energiecrisis natuurlijk niet, maar willen we het gesprek met de bewoners voeren, laten zien dat Dynhus voor de bewoners klaarstaat en wil meedenken waar nodig.

Veel verschillende opdrachten waar ik goed balans heb tussen werken en leren!

De beste stap die nú jij kunt zetten!

Kom in beweging, groei en zet jouw volgende stap. Wij geloven in jouw potentie. En helpen je om jouw unieke kwaliteiten te ontwikkelen. Op de werkvloer. In onze trainingen. Met je mede-trainees. En individueel.

Neem contact opPlan een afspraak

 

We komen graag met je in contact

Voor werkgevers

Peter de Jong

Programmamanager & trainer

p.dejong@talentinhuis.nl
06-11730504

Voor starters

Heleen Backer-van Beusekom

Programmamedewerker

h.vanbeusekom@talentinhuis.nl
06-15220311

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van onze programma’s, events en nieuws? Schrijf je dan snel in en ontvang onze Talent in Huis – nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.