Stuur een appje

“Woningcorporaties kunnen maatschappelijk gezien echt het verschil maken en het geeft voldoening om hieraan bij te kunnen dragen.”

Jalien Nomden

Trainee - Talent van het Noorden

Hallo allemaal! Mijn naam is Jalien Nomden en ik woon in het Groningse Oude Pekela. Hier woon ik sinds het begin van dit jaar met mijn vriend in een nieuwbouwwoning. In mijn vrije tijd hou ik van scrollen op social media en leuke foto’s en posts maken over mijn woning. Daarnaast ben ik druk met sporten in de sportschool en ben ik sinds kort begonnen met voetballen. Ook hou ik van gezellige avonden met vrienden, koken (en lekker eten!) en spelletjes spelen.

Ik heb een bachelor Media Studies aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond. Ik ben daarna aan de slag gegaan bij een makelaar. Ik word blij van het oplossen van communicatievraagstukken en ik heb vastgoed altijd interessant gevonden. Dit was voor mij dan ook de ideale combinatie van interesses die ik binnen dit traineeship kan samenbrengen en ontwikkelen.

Het traineeship biedt een mooie kans om erachter te komen waar ik blij van word (en dat is gelukkig tot nu toe van heel veel dingen!). Woningcorporaties kunnen maatschappelijk gezien echt het verschil maken en het geeft voldoening om hieraan bij te kunnen dragen. Daarnaast krijgen wij als trainees een mooie kans om ons op persoonlijk niveau te ontwikkelen.

Op dit moment werk ik bij Domesta en daar houd ik mij bezig met allerlei vraagstukken die een relatie hebben met communicatie. Zo ben ik bijvoorbeeld bezig met het vernieuwen en herschrijven van de huurvoorwaarden en heb ik de communicatie richting nieuwe huurders onder de loep genomen. In september start ik met nieuwe projecten bij Woonborg en ik mag afsluiten bij Woonservice.

Ik kijk er erg naar uit om alle kanten van de woningbouw te gaan ontdekken en mijzelf binnen de sector maar ook op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen!

De beste stap die jij nú kunt zetten!

Kom in beweging, groei en zet jouw volgende stap. Wij geloven in jouw potentie. En helpen je om jouw unieke kwaliteiten te ontwikkelen. Op de werkvloer. In onze trainingen. Met je mede-trainees. En individueel.

Neem contact opPlan een afspraak

 

We komen graag met je in contact

Voor werkgevers

Peter de Jong

Programmamanager & trainer

p.dejong@talentinhuis.nl
06-11730504

Voor starters

Heleen Backer-van Beusekom

Programmamedewerker

h.vanbeusekom@talentinhuis.nl
06-15220311

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van onze programma’s, events en nieuws? Schrijf je dan snel in en ontvang onze Talent in Huis – nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.