Stuur een appje

Hey Early Bird,  

Wil jij direct verzekerd zijn van een traineeplek in het nationale traineeprogramma voor woningcorporaties én snel aan de slag bij een van de deelnemende organisaties? Schrijf je dan vóór maandag 17 juli in voor een plek in het programma en maak kans op de Talent in Huis Wildcard!

Wat levert de Wildcard op?

Jij start als eerste jouw Talent in Huis-traineeship. De Wildcard geeft jou een unieke positie waarbij jij verzekerd bent van een traineeplek in het programma én je krijgt een vervroegd contract voor het eerste halfjaar van je traineeship. Wil je graag meer informatie over de opzet van het traineeprogramma? Druk dan op de knop hieronder of neem contact met ons op!

Informatie nationale traineeprogramma Neem contact op


Hoe maak je kans op een Wildcard?

 • Jij vult onderstaand formulier in en deelt je cv met ons. Op basis van jouw inzending hoor je of je bent uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.
 • Na het kennismakingsgesprek hoor je of je een Wildcard-kandidaat bent. Indien we je niet uitnodigen voor een gesprek, denken we graag met je mee over het vervolg.
 • Wij brengen je in contact voor een kennismakingsgesprek met de organisaties die een Wildcard beschikbaar stellen.
 • Indien jij en ook de organisatie enthousiast zijn, stellen jullie een startdatum vast, teken jij je contract en kan je aan de slag!
 • Op 12 en 19 oktober ben jij vervolgens aanwezig bij de officiële selectiedagen en ga je in gesprek met verschillende werkgevers om zo jouw top 5 van interessante werkgevers vast te stellen waar jij in de tweede en derde periode aan de slag gaat.
 • In november start je officieel samen met je mede-trainees het traineeprogramma en volg je je eerste training!

Schrijf je in voor de Wildcard!

Laat hier je cv achter:

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB, Max. aantal bestanden: 3.
  Upload een document of video.
  Ik word graag op de hoogte gebracht van updates via de Talent in Huis Nieuwsbrief.(Vereist)

  Conform de Algemene verordening gegevensbescherming zorgen we dat de privacy van jouw persoonsgegevens gewaarborgd wordt.

  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.