Stuur een appje

Talent van het Noorden

  • 2 jaar
  • Regionaal
  • 3 werkgevers
  • lopende editie

Dit traineeprogramma is voor trainees die het verschil willen maken in de woon-en leefomgeving van inwoners uit Friesland, Drenthe en Groningen. In dit programma werk je drie keer acht maanden bij een woningcorporatie en investeer jij in je persoonlijke ontwikkeling. Dit programma is tot stand gekomen in samenwerking met Loopbaaninitiatief.

In januari 2022 zijn negen trainees met het traineeprogramma gestart. Dit betekent dat je niet meer kan solliciteren. Wil je wel graag meer weten? Neem dan contact op of plan een afspraak in.

Neem contact op Plan een afspraak

Het werk van woningcorporaties

Woningcorporaties zorgen voor goede, betaalbare en duurzame woningen in fijne en leefbare wijken. Voor mensen met lage inkomens. Corporaties beheren een derde van alle huizen in Nederland. Daarmee is de impact van woningcorporaties enorm. Als trainee ga jij aan de slag met de uitdagingen waar corporaties en hun bewoners voor staan. Hoe bouwen we voldoende sociale huurwoningen in deze woningmarkt? Hoe houden we wonen betaalbaar? Wat vraagt de energietransitie van corporaties? Hoe digitaliseren we onze dienstverlening? En wat maakt nu een leefbare wijk?

Hoe ziet het traineeship er uit?

Je werkt in twee jaar bij drie verschillende corporaties aan interessante opdrachten die bijdragen aan het oplossen van issues in de woningmarkt van Noord-Nederland. Op de werkvloer krijg je begeleiding van je opdrachtgever en mentor. Het opleidingsprogramma ter waarde van €9.500 euro dat je hiernaast volgt, bestaat uit meer dan 20 dagdelen training en begeleiding.

Wat houdt het opleidingsprogramma in?

Je volgt trainingen over persoonlijke ontwikkelingen, kennistrainingen en vaardigheidstrainingen. Je leert wat jou drijft, wat jouw unieke kwaliteiten zijn, hoe je samenwerkt en effectief omgaat met je tijd. Tijdens de kennisdagen duik je in belangrijke thema’s van corporatieland. Denk aan woonruimteverdeling, vastgoed, duurzaamheid, ketensamenwerking en financiën. En je leert concrete vaardigheden. Hoe formuleer je persoonlijke doelen? Hoe werk je projectmatig? En hoe breng je creatieve en nieuwe ideeën op de werkvloer? Je volgt dit programma met een groep trainees die ook willen groeien. Persoonlijk en professioneel. Je leidinggevende stapt in het Creatief Leiderschapsprogramma waardoor jullie ook een aantal keer samen een training volgen.

Aan welke opdrachten werken trainees?

Lees wat de huidige trainees hierover vertellen. Check onze ervaringen pagina of de LinkedIn van Talent van het Noorden waar elke trainee zichzelf voorstelt en je meer vertelt over zijn of haar opdracht.

Wat krijg ik voor mijn inzet?

  • Een opleidingstraject ter waarde van €9.500,-
  • Een bruto salaris van €2781,- volgens de CAO Woondiensten en aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Ruim twintig opleidingsdagen, deels samen met je leidinggevende
  • Een boost in je professionele en persoonlijke ontwikkeling
  • Kennis en kunde over hoe je vernieuwt en innoveert
  • Een groep mede-trainees waar je een bijzondere band mee ontwikkelt

De beste stap die jij nú kunt zetten

Wij geloven in jouw potentie. En helpen je om jouw unieke kwaliteiten te ontwikkelen. Op de werkvloer. In onze trainingen. Met je mede-trainees. En individueel. Kom in beweging, groei en zet jouw volgende stap bij Talent van het Noorden.

Neem contact op Plan een afspraak

WEB_BW_Plateau_00278_290x380_acf_cropped-1

Maryam Elenby geeft je graag persoonlijk antwoord.
Stuur een appje, bel of e-mail en zij helpt je verder.

Stuur een e-mail06-15321006

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van onze programma’s, events en nieuws. Schrijf je dan snel in en ontvang periodiek een bericht in mailbox.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.