Trainee worden? Dit is je kans!

Van 5 januari t/m 27 februari 2017 solliciteer je naar een plek in de 9e editie van traineeprogramma Talent in Huis. Dus wil jij als hoogopgeleide starter graag voor woningcorporaties aan de slag? Stuur dan je motivatie en CV op en wie weet zien we je binnenkort terug op de selectiedagen.

Via het programma van Talent in Huis krijg jij de kans om je te ontwikkelen tot een jonge leider voor waardegedreven, ondernemende, publieke organisaties. Je werkt drie keer een half jaar voor corporaties uit het hele land (dus wees bereid om te reizen!).

Gaat je hart sneller kloppen van vraagstukken op het gebied van wonen en (samen)leven? Bij woningcorporaties werken mensen elke dag aan heel diverse vraagstukken: van vastgoed, financiën en de beschikbaarheid van woningen in Nederland, tot duurzaamheid, zorg, participatie en andere uitdagende thema’s.

Tot en met 27 februari selecteren wij jullie CV’s en motivaties, zodat we kort na 27 februari kunnen laten weten of je bent uitgenodigd voor de eerste selectiedag op dinsdag 7 maart. De tweede en laatste selectiedag vindt plaats op dinsdag 14 maart. Zit je in de definitieve traineegroep, dan is je eerste werkdag op 1 mei 2017.

We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Hartelijke groeten van het team achter Talent in Huis,
Lotte Reneman
Sjors Talsma
Femke Bertens
Karin Rienstra
Edith Hoksbergen

Terug naar overzicht
©2016 Talent in huis   |   Disclaimer   |   Privacybeleid Plateau BV   |   Klachtenregeling Plateau   |   Algemene voorwaarden Plateau   |   Sitemap   |   Website: Webton.nl