Update Talent in Huis

Trainees van TiH 10 mooi op weg

Drie dagen van Betekenis waarin je werkt aan persoonlijke en professionele ontwikkeling, een Profile Dynamics profiel eigen maken, drie LEAN Yellowbelt trainingen volgen en examen doen, een ambachtsdag over geschiedenis van de corporatiesector en over financiën volgen. O ja, en dan ook nog een 100 dagen-verslag maken en bespreken met de bestuurder, meelopen met huismeesters en woonconsulenten, een adviesopdracht maken en je weg en plek vinden in je nieuwe baan…..

Zo zien de eerste vijf maanden Talent in Huis voor een trainee eruit. Niet gek dat deze trainees een vliegende start maken. Toepasselijk is dan het thema van de volgende Dag van Betekenis: De reis van de held. Het avontuur lonkte, de stap is gezet, en nu bewandelen ze het pad van ontwikkeling met de nodige te overwinnen beproevingen. Daar, uit je comfortzone, heb je het meest te leren. Moeilijke momenten en momenten van succes wisselen elkaar af. Om uiteindelijk over ruim een jaar met een prachtige certificaat in handen, maar vooral op eigen benen, te staan.

Inspiratie-avonden

Persoonlijke leiders zijn volgens Plateau mensen die vanuit hun waarden acteren. Dus niet altijd kiezen voor de makkelijkste weg, maar een uitdaging recht in de ogen kunnen kijken. Die daarbij oog hebben voor de ander en voor het grotere geheel. Mensen die weten wie ze zijn, wat ze willen, waar hun kwaliteit en kwetsbaarheid ligt en hoe ze met die ingrediënten waardevolle impact kunnen hebben in en met hun omgeving. Ze zijn zich ervan bewust dat wijsheid toeneemt met de jaren (verdiepen) en dat er op alle plekken ter wereld wijsheid te vinden is (verbreden). Om trainees hierin te inspireren biedt Talent in Huis sinds kort een avondprogramma tijdens de tweedaagse trainingsblokken. Een bijzondere gast, een film, of iets of iemand anders staat centraal. Koen van Bremen (Livebuild) vertelde over Papoea-Nieuw-Guinea en Kameroen, over watersystemen en burgerparticipatie. En binnenkort vertelt Rob Timmermans over waarom en hoe hij de stap zette naar het redden van vluchtelingen uit de Middellandse Zee en wat hij daar meemaakt. Bijzondere avonden die aanzetten tot nadenken en navoelen.

 

Terug naar overzicht
©2016 Talent in huis   |   Disclaimer   |   Privacybeleid Plateau BV   |   Klachtenregeling Plateau   |   Algemene voorwaarden Plateau   |   Sitemap   |   Website: Webton.nl