Stuur een appje

Hey Starter,  

Wil jij trainee worden bij Talent van het Noorden en vanaf januari 2024 aan de slag gaan bij een van de deelnemende organisaties? Solliciteer dan voor 29 oktober voor een plek in het programma en wie weet zien we je op 9 november tijdens de eerste selectiedag! Bekijk hier de vacature in PDF.

Wil je graag meer informatie over de opzet van het traineeprogramma? Druk dan op de knop hieronder of neem contact met ons op!

Informatie Talent van het NoordenNeem contact op


Hoe maak je kans op een traineeplek?

 • Jij solliciteert door onderstaand formulier in te vullen en deelt je cv en motivatiebrief met ons. Op basis van jouw inzending hoor je of je bent uitgenodigd voor de eerste selectiedag op 9 november.
 • Op deze eerste selectiedag maak je kennis met de deelnemende organisaties door middel van speeddates. Na deze dag hoor je of je uitgenodigd bent voor de tweede selectiedag. Deze vindt een week later plaats, op 16 november.
 • Tijdens de tweede selectiedag heb je ook gesprekken met de deelnemende organisaties, deze zijn uitgebreider dan op de eerste selectiedag. Na de tweede selectiedag hoor je of je trainee bent geworden en gaan we op basis van jouw voorkeuren en van de organisaties een indeling maken voor de drie periodes.
 • In januari 2024 is je officiële eerste werkdag bij de eerste organisatie! De laatste werkdag van het traineeship is in december 2025.

Solliciteer voor Talent van het Noorden!

Laat hier je motivatie en cv achter:

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB, Max. aantal bestanden: 3.
  Upload een document of video.
  Ik word graag op de hoogte gebracht van updates via de Talent in Huis Nieuwsbrief.(Vereist)

  Conform de Algemene verordening gegevensbescherming zorgen we dat de privacy van jouw persoonsgegevens gewaarborgd wordt.

  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.