Leiderschap

In een snel veranderende wereld voorzien Nederlandse woningcorporaties miljoenen Nederlanders van een betaalbare woning. Elke dag nemen duizenden corporatie-professionals verantwoordelijkheid voor betaalbaar wonen. Dat is uniek in de wereld.

Om dit goed te kunnen blijven doen, zijn er steeds meer corporaties die ‘vers bloed’ zoeken. Deze corporaties zien het belang in van het ontwikkelen van nieuwe leiders. Dat zijn mensen die die veranderende wereld helpen vormgeven. Het zijn mensen die over eigen belangen heen kijken. Mensen die vanuit diepere ‘eigen’ drijfveren hun werk doen – en tegelijk in goede verbinding met anderen zijn.

Tegelijkertijd willen jonge, hoogopgeleide starters op de arbeidsmarkt van betekenis zijn. Ze willen een echte ‘maker’ van maatschappelijke meerwaarde worden. Impact hebben en hun impact voelen en zien. Daar is een mooie match te maken, tussen corporaties, starters én Plateau. Want om die nieuwe leiders te krijgen, is ontwikkeling nodig.

Dat is waarom Plateau het Traineeprogramma Talent in Huis heeft ontworpen. Wij geloven er in dat mensen groeien via verdieping en verruiming. Verdieping van je persoonlijkheid en verruiming van je blik op de wereld. In Traineeprogramma Talent in Huis voeden we deelnemers daarom met alle rijkdom aan leiderschap, uit de hele wereld. We ontwikkelden een anderhalf jaar durend programma waarin niet één ‘leiderschapswaarheid’ centraal staat, maar waarin deelnemers juist de houding en vaardigheid ontwikkelen om voortdurend open te staan voor het ontdekken van nieuwe waarheden en daarbij steeds zichzelf opnieuw ontdekken.

Via dit programma en het leren in een échte baan, kunnen we het leer- en ontwikkelproces van jonge starters versnellen. Zo helpen we samen, Plateau en corporaties, om jonge starters in een kortere tijd dan hun voorgangers dat deden, te ontwikkelen tot waardengedreven en verbonden leiders waar de samenleving bij gebaat is.

Dat is waarom Traineeprogramma Talent in Huis bestaat. Voor meer jonge Leiders in de woningcorporatie-sector.

©2016 Talent in huis   |   Disclaimer   |   Sitemap   |   Website: Webton.nl