Trainingsprogramma komt op stoom

Het trainingsprogramma voor de trainees in editie 9 kent een vliegende start – waarbij de groep een waardevolle diepgang met elkaar bereikt.

Donderdag 6 juli 2017: Ambachtsdag #2

Lean! Dat kunnen ze nu – dat zijn ze nu: onze trainees. De ‘Ambachtsdagen’ zijn de inhoudelijke trainingsdagen, waarin je kennis en vaardigheden ontdekt die je als trainee kunt gaan toepassen bij jouw corporatie. Na een serieus examen is nu de Lean Yellow Belt binnen. Dus reken er op: de trainees gaan op zoek naar verspilling. En natuurlijk vooral: hoe dat tegen te gaan en processen effectiever en efficiënter in te richten.

Vrijdag 7 juli 2017: Dag Vol Betekenis #2

In de ‘Dagen Vol Betekenis’ staat het persoonlijke en professionele leiderschap centraal. De eerste dag ging om kennismaken op een dieper niveau, het ontdekken van waarden en drijfveren en het verkennen van elkaars Profile Dynamics-profiel. Deze tweede dag stond in het teken van het verder verkennen van je persoonlijke levensgeschiedenis, het ontdekken van jouw ‘script’ en het delen van verhalen die een indruk op jouw leven hebben achtergelaten.

Namens Plateau verzorgden Lotte (Reneman) en Sjors (Talsma) deze dag. Het viel hen op hoe goed en diep de trainees (nu al) naar binnen kijken. De basis van veiligheid was vlug opnieuw gevonden. Dat leidde tot echte, waarachtige gesprekken en aandacht voor elkaars doorleefde verhalen.

Terug naar overzicht
©2016 Talent in huis   |   Disclaimer   |   Privacybeleid Plateau BV   |   Klachtenregeling Plateau   |   Algemene voorwaarden Plateau   |   Sitemap   |   Website: Webton.nl