Stuur een appje

“Je kan écht ontdekken waar je talenten liggen en hoe je deze talenten verder kan ontwikkelen.”

Larissa Belliot

Alumna - Nationale traineeship woningcorporaties

Maak kennis met Larissa (27), ze studeerde Facility Management en is in juni klaar met het traineeprogramma. Als we haar vragen wat zij jou wil meegeven over Talent in huis dan is dat het volgende:

“Ik raad dit traineeprogramma aan omdat je écht kan ontdekken waar je talenten liggen en hoe je deze talenten verder kan ontwikkelen. Je wordt in een impactvolle omgeving (de woningcorporatiesector) uitgedaagd om continu buiten je comfortzone te treden en te ontdekken waar jouw groeipotentie ligt. Naast dat je jouw groeipotentie ontdekt, onderzoek je ook waarom dit jouw groeipotentie is. De verschillende uitdagingen, het ontdekken en onderzoeken van je talenten en groeimogelijkheden geven je een boost en zorgen ervoor dat je een basis creëert voor de start van je carrière.”

De beste stap die jij nú kunt zetten!

Kom in beweging, groei en zet jouw volgende stap. Wij geloven in jouw potentie. En helpen je om jouw unieke kwaliteiten te ontwikkelen. Op de werkvloer. In onze trainingen. Met je mede-trainees. En individueel.

Neem contact opPlan een afspraak

 

We komen graag met je in contact

Voor werkgevers

Peter de Jong

Programmamanager & trainer

p.dejong@talentinhuis.nl
06-11730504

Voor starters

Heleen Backer-van Beusekom

Programmamedewerker

h.vanbeusekom@talentinhuis.nl
06-15220311

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van onze programma’s, events en nieuws? Schrijf je dan snel in en ontvang onze Talent in Huis – nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.