Stuur een appje

Krijg jij energie van het ontwikkelen van mensen? Ben je gemakkelijk in contact, actief en zoek je de oplossing binnen én buiten de lijntjes? Word je vrolijk van snel schakelen en nieuwe situaties? Stop dan niet met lezen. Want wij zijn op zoek naar jou. Talent in Huis groeit. Daarom zoeken we voor ons team een programmamanager traineeships. Groei samen met ons, ontwikkel jezelf en maak de wereld een tikkie mooier.

Wat is Talent in Huis?

Bij Talent in Huis geloven we dat de jonge generatie het in zich heeft om het verschil te maken. Met ons hechte team van programmamanagers, trainers en coaches ontwikkelen we échte traineeships: hoogstaande programma’s die talentvolle starters helpen om hun groei te versnellen. Veelal in de publieke sector, bv. bij woningcorporaties en gemeenten. We verbinden werkgevers en trainees, ontwerpen trainingsprogramma’s, trainen zelf, begeleiden trainees en bouwen aan goede relaties met onze opdrachtgevers en deelnemers. Wij geloven in de kracht van creativiteit, brengen energie, lachen graag en kijken er naar uit jou te ontmoeten. Bij ons mag je zijn wie je bent, met alles wat daar bij hoort en wat jij verder wilt ontwikkelen.

Lees het verhaal van oud-collega Maryam over Talent in Huis.

Lees het verhaal

Wat ga je doen?

Als programmamanager traineeships heb je één of meerdere traineeships onder je hoede. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat onze traineeships soepel lopen en de kwaliteit bieden die bij Talent in Huis hoort. Je werkdagen zijn dynamisch, want je takenpakket bestaat uit o.a.:

 • Individueel begeleiden van trainees
 • Trainingsprogramma’s afstemmen met trainers
 • Communicatie met trainees, trainers, leidinggevenden en mentoren
 • Contact met opdrachtgevers uit verschillende sectoren
 • Werving & selectie van potentiële trainees
 • Regelen en uitvoeren van diverse praktische zaken (locaties, offertes, facturen)
 • Content bedenken en maken voor social media & website
 • Samen met ons Talent in Huis laten bruisen😊

Wie ben jij?

Je bent ondernemend, sociaal, positief, energiek en schakelt snel. Je hart gaat sneller kloppen van persoonlijke ontwikkeling en je hebt affiniteit met de doelgroep jong talent. Je vindt het leuk om uiteenlopende taken op te pakken, want dat hoort bij het werken in een klein en groeiend bedrijf. Je hebt minimaal een afgeronde HBO bachelor. Ervaring met of achtergrond in het coachen, het ontwikkelen en/of uitvoeren van trainingen is een pré. Sta je aan het begin van je loopbaan en/of twijfel je of je of je voldoende ervaring hebt? Je hoeft niet alles direct te kunnen. We vragen wel dat je gemotiveerd bent om jezelf te ontwikkelen.

Wat bieden we jou?

 • Een betrokken en ambitieus team waar hard werken en plezier hand in hand gaan
 • Een fijne werkplek op fietsafstand van Utrecht Centraal
 • Een flexibele 32-urige, 36-urige, of 40-urige werkweek tegen een markconform salaris (tussen € 2600,- en € 3300,- op basis van 36 uur, afhankelijk van ervaring)
 • 5 weken vakantie per jaar, plus één week tussen Kerst en Oud-en-Nieuw en een zomervakantiebonus (vertellen we je graag meer over)
 • We bieden je in het eerste jaar een opleiding tot Profile Dynamics®-consultant en een basisopleiding NLP. Daarnaast heb je de mogelijkheid trainingen uit onze eigen programma’s te volgen
 • Weinig vergaderen en lekker vlot werken in fijne energie
 • Meerdere teamuitjes per jaar
 • Heb je ambities of zie je mogelijkheden die ook van waarde kunnen zijn voor Talent in Huis, dan bieden we je ruimte en begeleiding om dit waar te maken

De beste stap die jij nú kunt zetten!

Interesse?

Reageer vóór 15 augustus door je cv en motivatie te sturen naar info@talentinhuis.nl, t.a.v. Peter de Jong. Vragen? Bel Peter op 06-11730504, Nynke op 06-15321006 of mail naar info@talentinhuis.nl.

Stuur jouw CV en motivatie Download vacature

Facts Talent in Huis

200 trainees

volgden een traineeprogramma bij Talent in Huis.

16 jaar ervaring

in talentontwikkeling, trainen, coaching en werving & selectie.

93 organisaties

stelden tot nu toe ruim 180 traineeplekken beschikbaar.

Ruim 60 procent

werkt in de sector waar zij Talent in Huis waren. En zijn o.a. strategisch adviseur, (project) manager of directeur.

Ruim 80 procent

van de laatste Talent in Huis-trainees vond direct een baan.

We komen graag met je in contact

Voor werkgevers

Peter de Jong

Programmamanager & trainer

p.dejong@talentinhuis.nl
06-11730504

Voor starters

Heleen Backer-van Beusekom

Programmamedewerker

h.vanbeusekom@talentinhuis.nl
06-15220311

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van onze programma’s, events en nieuws? Schrijf je dan snel in en ontvang onze Talent in Huis – nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.