Stuur een appje

GEM Programme

Talent in Huis werkt samen met het Britse GEM Programme (‘Graduate Employment Mentoring’), een vergelijkbaar én verschillend traineeprogramma ten opzichte van het Nationale Traineeship van woningcorporaties. Daar waar het van waarde is, zoeken we elkaar op en vullen we elkaar aan. Dat doen we in de vorm van een uitwisseling met trainees en trainers, organiseren van evenementen of gezamenlijk onderzoek. Het GEM Programme en Talent in Huis zijn daarnaast verbonden via de World Housing Organization, een podium voor jonge leiders in de wereld van wonen. Deze jonge leiders uit Engeland, Schotland, Wales, Noord-Ierland, de VS, Canada en Australië delen de ambitie om te werken aan de ongelijkheden in de wereld. Dit doen ze via de invloed die zij hebben op één van de belangrijkste voorwaarden van bestaan: een dak boven je hoofd.

Uitwisseling & samenwerken

Het is ontzettend waardevol om samen te werken met mensen uit een andere cultuur. Talent in Huis-trainees ervaren dit door de uitwisseling met de GEM-trainees. Een uitwisseling is altijd onderdeel van het programma. De focus ligt hier op kennisuitwisseling en het bezoeken van elkaars werkplek om elkaar en de werkwijzen beter te leren kennen. In 2018 ontving Talent in Huis een groep GEM’s en managers, de jaren daarna ontwikkelden we een online programma’s gericht op het creëren van een sociaal en professioneel platform. En werkten de trainees samen in een Heat experience (lees hier meer over Heat experiences), waar ze Creatief denken & werken toepasten op vraagstukken van een Britse en Nederlandse CEO. In 2022 vertrekken negen trainees naar Engeland om te ontdekken aan welke opdrachten hun ‘collega’s’ werken en welke thema’s er spelen in de woningmarkt van het Verenigd Koninkrijk.

De beste stap die jij nú kunt zetten

Wij geloven in jouw potentie. En helpen je om jouw unieke kwaliteiten te ontwikkelen. Op de werkvloer. In onze trainingen. Met je mede-trainees. En individueel. Kom in beweging, groei en zet jouw volgende stap in het nationale traineeship van woningcorporaties.

Ik wil solliciteren

WEB_BW_PT_5132__290x380_acf_cropped-1

Hey, heb je nog vragen?

Iris Meertens geeft je graag persoonlijk antwoord.
Stuur een appje, bel of e-mail en zij helpt je verder.

Stuur een e-mail06-13139744

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van onze programma’s, events en nieuws. Schrijf je dan snel in en ontvang periodiek een bericht in mailbox.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.