Stuur een appje

Heat experiences

Als Talent in Huis-trainee van het Nationale Traineeship van woningcorporaties krijg je minimaal één keer de kans om deel te nemen aan een Heat experience. Dit is een opdracht die je naast je reguliere traineeopdrachten kan aangaan om zo jouw Talent in Huis ervaring nóg leerzamer en uitdagender te maken.

Wat is een Heat experience?

Heat experiences zijn opdrachten die je het vuur aan de schenen leggen, waarin we je uitdagen om buiten je comfortzone te treden, te ‘stretchen’ en daarvan te leren. Deelname aan een Heat experience is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Als je besluit mee te doen (tof!), dan doe je ook echt mee. Dat betekent dat je investeert in energie en tijd (extra bovenop je andere werkzaamheden) en ervoor zorgt dat je samen met je mede-trainees goed werk levert. De programmamanager die jou begeleidt, reflecteert samen met jou op jouw ervaring, zodat je extra leert van je ervaring.

Wat zijn voorbeelden van Heat experiences?

  • Creatief denken & werken met een vraag, kans of probleem van een Britse CEO of
    Nederlandse directeur-bestuurder.
  • In debat met tweede Kamerleden over de woningmarkt
  • Presenteren op de MKW-directeurendag

De beste stap die jij nú kunt zetten

Wij geloven in jouw potentie. En helpen je om jouw unieke kwaliteiten te ontwikkelen. Op de werkvloer. In onze trainingen. Met je mede-trainees. En individueel. Kom in beweging, groei en zet jouw volgende stap in het nationale traineeship van woningcorporaties.

Ik wil solliciteren

WEB_BW_PT_5132__290x380_acf_cropped-1

Hey, heb je nog vragen?

Iris Meertens geeft je graag persoonlijk antwoord.
Stuur een appje, bel of e-mail en zij helpt je verder.

Stuur een e-mail06-13139744

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van onze programma’s, events en nieuws. Schrijf je dan snel in en ontvang periodiek een bericht in mailbox.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.