Woningcorporaties

Waarom zijn corporaties blij met Talent in Huis? Omdat het ze mensen brengt met een frisse blik, grote intelligentie en het talent om een stevige collega te worden. Trainees werken aan zinvolle projecten, dragen bij aan cultuurontwikkeling, zijn flexibel inzetbaar en brengen energie en enthousiasme.

Uit het hele land

Aan Talent in Huis doen woningcorporaties uit het hele land mee. Op dit moment zijn er 22 trainees bij 16 woningcorporaties én Aedes. Als je als corporatie wilt deelnemen aan Talent in Huis, dan horen we dat graag. Je kunt je het hele jaar bij ons melden.

Editie 8

Van 1 mei 2016 tot 31 oktober 2017 loopt Talent in Huis, editie 8. Corporaties die één of meerdere traineeplekken beschikbaar stellen zijn: De Alliantie (2), GroenWest, KennemerWonen, De Key, Parteon, Portaal (2), Rochdale, Vidomes en Woonwaard.

Editie 9

Van 1 mei 2017 tot 31 oktober 2018 loopt Talent in Huis, editie 9. Aan deze editie doen andere corporaties mee dan in editie 8. De volgende corporaties doen mee: Baston Wonen, Haag Wonen, Intermaris, Mooiland, Omnia Wonen, Servatius (2), Woonzorg Nederland (2) en ZOWonen. Ook de brancheorganisatie van woningcorporaties, Aedes, doet mee.

Meedoen aan editie 10?

De 10e editie van Talent in Huis wordt een jubileum-editie. We hopen zoveel mogelijk corporaties uit eerdere jaargangen én corporaties die nog niet eerder meededen, te verwelkomen. De eerste werkdag van trainees in editie 10 ligt in de tweede week van januari 2018. In oktober 2017 kunnen kandidaten solliciteren en in de eerste weken van november 2017 zijn de selectiedagen.

Inschrijven voor deelname aan editie 10 kan door te bellen met (06-11647504) of een bericht te sturen aan Lotte Reneman: l.reneman@plateau-net.nl.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
©2016 Talent in huis   |   Disclaimer   |   Sitemap   |   Website: Webton.nl