Woningcorporaties

Waarom zijn corporaties blij met Talent in Huis? Omdat het ze mensen brengt met een frisse blik, grote intelligentie en het talent om een stevige collega te worden. Trainees werken aan zinvolle projecten, dragen bij aan cultuurontwikkeling, zijn flexibel inzetbaar en brengen energie en enthousiasme.

 

– Lopende edities
Op dit moment lopen Talent in Huis, edities 10 en 11. Hieraan doen in totaal 23 trainees mee en stellen 16 woningcorporaties en de brancheorganisatie één of meerdere traineeplekken beschikbaar.

Editie 10 loopt van 8 januari 2018 tot 30 juni 2019. Aan deze editie doen de volgende corporaties mee: De Key, De Alliantie (2), Portaal (2), Woonwaard, Rochdale (2), Kennemer Wonen, Mozaïek Wonen, Stadgenoot en Parteon.

Editie 11 loopt van 14 januari 2019 tot 10 juli 2020. Deelnemende corporaties zijn: Waardwonen, GroenWest, VBA (VvE Beheer Amsterdam), Rochdale, De Alliantie (2), Intermaris, Mitros, Habion (Vastgoed Zorgsector) en Woonzorg Nederland. Ook de brancheorganisatie van woningcorporaties, Aedes, doet mee.

VOORBEREIDING EDITIE 12 VAN START
“Wat, nu al?!” Jazeker! We merken dat de belangstelling van corporaties voor Talent in Huis toeneemt. Dat is goed nieuws voor de sector én voor de talentvolle starters die een carrière bij een woningcorporatie ambiëren. En die starters zijn er, bleek maar weer tijdens de werving en selectie voor editie 11. Voor Plateau is deze toenemende interesse in het programma reden om de voorbereiding op Talent in Huis 12 alvast te starten. We werken aan een fris, creatief en effectief programma met nieuwe elementen die ervoor zorgen dat talent- en organisatieontwikkeling nóg sterker op elkaar inwerken. Vanaf dit voorjaar kunnen corporaties zich aanmelden voor Talent in Huis 12. De eerste werkdag van de trainees van deze editie is in januari 2020.
Benieuwd naar deze nieuwe editie? Neem contact op voor een kop koffie! Contact heb je het snelst en eenvoudigst met programmamanagers Annechien Marijnissen (a.marijnissen@plateau-net.nl, 06-22907114) of Peter de Jong (p.dejong@plateau-net.nl, 06-11730504).

©2016 Talent in huis   |   Disclaimer   |   Privacybeleid Plateau BV   |   Sitemap   |   Website: Webton.nl