Woningcorporaties

Waarom zijn corporaties blij met Talent in Huis? Omdat het ze mensen brengt met een frisse blik, grote intelligentie en het talent om een stevige collega te worden. Trainees werken aan zinvolle projecten, dragen bij aan cultuurontwikkeling, zijn flexibel inzetbaar en brengen energie en enthousiasme.

Uit het hele land

Aan Talent in Huis doen woningcorporaties uit het hele land mee. Op dit moment zijn er 23 trainees bij 17 woningcorporaties én Aedes. Als je als corporatie wilt deelnemen aan Talent in Huis, dan horen we dat graag. Je kunt je het hele jaar bij ons melden.

Meedoen aan editie 11?

Heeft u interesse om mee te doen als corporatie? We hopen zoveel mogelijk corporaties uit eerdere jaargangen én corporaties die nog niet eerder meededen, te verwelkomen.

Talent in Huis 11 loopt van 1 januari 2019 tot 30 juni 2020. Op dit moment kunnen geïnteresseerde corporaties zich melden voor deelname. De deadline voor inschrijven is 31 augustus a.s.

Inschrijven voor deelname aan editie 11 kan door te bellen met (06-11730504) of een bericht te sturen aan Peter de Jong: p.dejong@plateau-net.nl .

Editie 9

Van 1 mei 2017 tot 31 oktober 2018 loopt Talent in Huis, editie 9. Corporaties die één of meerdere traineeplekken beschikbaar stellen zijn: Baston Wonen, Haag Wonen, Intermaris, Mooiland, Omnia Wonen, Servatius (2), Woonzorg Nederland (2) en ZOWonen. Ook de brancheorganisatie van woningcorporaties, Aedes, doet mee.

Editie 10

Van 8 januari 2018 tot 30 juni 2019 loopt Talent in Huis, editie 10. Aan deze editie doen andere corporaties mee dan in editie 9. De volgende corporaties doen mee: De Key, De Alliantie (2), Portaal (2), Woonwaard, Rochdale (2), Kennemer Wonen, Mozaïek Wonen, Stadgenoot en Parteon.

 

©2016 Talent in huis   |   Disclaimer   |   Sitemap   |   Website: Webton.nl