Corporaties

Het Talent in Huis traineeprogramma brengt slimme, jonge mensen met een frisse blik en het talent om een stevige collega te worden. Trainees werken aan zinvolle projecten, zijn flexibel inzetbaar en brengen veel nieuwe energie.

 

Wat brengt Talent in Huis mijn organisatie?

Slimme jonge mensen die zich bij jouw organisatie willen ontwikkelen
Je haalt mensen in huis die snel zijn van begrip en van aanpakken houden. Het zijn mensen die vragen stellen die niet vaak worden gesteld. Die nieuwe ideeën en manieren van werken meebrengen en deze inzetten op actuele thema’s.  Trainees zorgen voor beweging in jouw organisatie en zijn direct inzetbaar op projecten.  Als jouw organisatie deelneemt aan Talent in Huis, profiteer je van een nieuwe generatie jonge professionals die maatschappelijk wil presteren en tegelijkertijd wil ontwikkelen en groeien.

Een professioneel en bewezen opleidingsprogramma voor jouw trainees
Talent in Huis leert jonge mensen leiderschap te tonen door hen bewust te maken van hun kwaliteiten, talenten, drijfveren en hen aan te moedigen die te vertalen in gedrag. Het programma biedt kennis op belangrijke thema’s in de corporatiesector en ook persoonlijke en professionele vaardigheden. Wil je weten hoe het programma exact in elkaar steekt? Check dan deze pagina of neem hier contact op.

Volledige verzorging van de werving- en selectie
Nadat je jouw organisatie hebt aangemeld, starten wij in september een landelijke wervingscampagne naar veelbelovende kandidaten. Jaarlijks komen honderden brieven binnen die uiteindelijk leiden tot een definitieve groep gemotiveerde trainees. Na de brievenronde organiseren wij twee selectiedagen waarin je samen met de selecteurs van andere organisaties, de groep trainees bepaalt. Je wordt nauw meegenomen in het selectieproces zodat je je toekomstige collega’s goed leert kennen!

Begeleiding van mentoren en leidinggevenden van jouw organisatie

Mentorprogramma
Trainees ontwikkelen en groeien tijdens trainingen en óók op de werkvloer. Wij moedigen dit aan door professionele ondersteuning te bieden in een apart programma voor mentoren. Het programma biedt handvatten voor de begeleiding van jouw trainee(s) op de werkvloer.

Creatief leiderschap voor leidinggevenden
Leidinggevenden van jouw organisatie krijgen de kans om deel te nemen aan een uniek programma: het creatief leiderschapstraject. De focus in dit programma ligt op het creëren van een creatief klimaat, een stimulerende werkomgeving en het losmaken en inzetten van creativiteit als voorwaarde voor innovatie. Lees hier meer over het creatief leiderschapstraject.

Toegang tot een netwerk van jonge professionals die in de corporatiesector willen werken
Meer dan 75% van de Talent in Huis – alumni werkt na het programma in de sector. Hier vind je een aantal mooie voorbeelden. Zij bezetten mooie posities van gebiedsontwikkelaar, manager, senior adviseur, projectleider, teamleider tot directeur. Misschien werken ze na hun traineeship wel bij jouw organisatie!

Hoe haal je talent in huis ?

Dit doe je door contact op te nemen met Peter de Jong (p.dejong@plateau-net.nl, 06-11730504) of Maryam Elenby (m.elenby@plateau-net.nl, 06-15321006) en hen te vragen naar de mogelijkheden. Je kan hen ook benaderen voor meer informatie of vragen omtrent het programma. Vanaf september start de werving naar trainees zodat zij in januari 2021 kunnen starten bij jouw organisatie.

Alles op een rijtje:
Wervingscampagne kandidaten:                    September 2020 – Oktober 2020
Selectiedagen kandidaten:                              November 2020
Trainee in Huis :                                                 Januari 2021 – Juli 2022
Traineesalaris:                                                    Instapsalaris schoolverlater en nieuwe instromer G

We werken onder andere samen met:  Mozaïek Wonen, de Alliantie, Het Gooi en Omstreken, Stadgenoot, Portaal, Vestia, Woonkracht10, Rochdale, Mitros, Elan Wonen, Wooncompagnie, Parteon, Intermaris, Eigen Haard, Woonwaard, Kleurrijk Wonen, GroenWest en Aedes.

 

©2016 Talent in huis   |   Disclaimer   |   Privacybeleid Plateau BV   |   Klachtenregeling Plateau   |   Algemene voorwaarden Plateau   |   Sitemap   |   Website: Webton.nl